Realitatea TV va difuza vineri, de la ora 21.45, in plina desfasurare a ofensivei israeliene din Fasia Gaza, documentarul "Persona Non Grata", in regia lui Oliver Stone, in care apar, printre altii, Yasser Arafat, Shimon Peres si Ehud Barak, au anuntat reprezentantii postului de televiziune.

Realizat in 2003, documentarul prezinta istoria de zeci de ani a tensiunilor dintre israelieni si palestinieni si dezvaluie ipostaze inedite ale liderilor din cele doua tabere.

In studiourile Realitatea TV, Laura Chiriac si Cosmin Prelipceanu vor avea o serie de invitati impreuna cu care vor trage concluzii si vor analiza situatia actuala din zona de conflict. Politicieni, analisti politici si analisti militari vor explica pentru telespectatorii Realitatea TV originile acestui razboi.

Cunoscutul regizor si scenarist american Oliver Stone, castigator a trei premii Oscar, este un cineast cu apetit pentru pelicule cu tema istorica, inclusiv de natura biografica. In filmografia sa se numara, astfel, productiile "Platoon" (despre razboiul din Vietnam), "Nixon", "JFK", "W" (despre presedintele american in exercitiu George W. Bush), "Comandante" (documentar despre interviul luat liderului cubanez Fidel Castro) si "Alexander" (despre Alexandru cel Mare), iar in prezent lucreaza la un film despre liderul Venezuelei, Hugo Chavez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.