Utilajele de deszapezire ale sectorului 2 vor incepe sa actioneze pe strazi joi, la ora 19.00, dupa ce edilii sectoarelor 1 si 3 au anuntat ca utilajelele lor sunt la lucru inca de la caderea primilor fulgi

In sectorul 2 vor pleca pe artere 24 de utilaje de imprastiere a materialului antiderapant.

Primaria Capitalei a anuntat ca bucurestenii pot reclama problemele privind deszapezirea atat la Dispeceratul Primariei Capitalei, cat si la cel al Administratiei Strazilor, la numerele de telefon 021.305.55.50 si 0800.800.882, care pot fi apelate gratuit.

Problemele sesizate telefonic de bucuresteni vor fi transmise catre dispeceratele firmelor de salubrizare, care vor interveni pentru rezolvarea lor.

Joi, in prima zi cu ninsoare din aceasta iarna in Capitala, incepand cu ora 10.00, utilajele de interventie rapida ale firmei de salubrizare Romprest au inceput sa imprastie solutii anti-inghet pe arterele principale si secundare din sectorul 1, iar edilii sectorului 3 au scos pe strazi 37 de utilaje de deszapezire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.