In fiecare vacanta de primavara, la Timisoara se desfasoara un festival international de teatru dedicat adolescentilor si organizat de ei. Este vorba despre Theater Festival for Teenagers (T4T), eveniment care va avea loc anul acesta in perioada 11-17 aprilie 2009.

Tinerii talentati sunt incurajati sa participe la acest festival care si-a castigat deja unu renume, ajungand la editia a 11-a. Tema din acest an este : “Colour, sound and movement” (Culoare, sunet si miscare) . Participantii vor ilustra tema propusa in piesa acestora construind un personaj caruia trebuie sa ii gaseasca si sa ii atribuie culoarea, sunetul si miscarea.

Festivalul de teatru al tinerilor timisoreni este organizat de catre Asociatia culturala AT4T, care a fost infiintata la initiativa unui grup de studenti, elevi si profesori din mai multe licee timisorene, in anul 2001.

Asociatia se ocupa de asemenea de organizarea festivalului "ManyFest", Festival al artelor vizuale, unde tineri cu varste cuprinse intre 15 si 21 de ani isi pot exprima creativitatea in cadrul a trei sectiuni de concurs: fotografie, scurt-metraj si desen. ManyFest se va desfasura in perioada 2-9 august 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.