Sute de tineri stau ore in sir la rand pentru reinnoirea legitimatiilor de calatorie cu metroul. Numarul prea mic de ghisee si lipsa de informare legata de sistemul de taxare au generat aglomeratia din ultimele zile.
In primele zile ale noului an, elevii si studentii care vor sa beneficieze de reducerile pentru utilizarea transportului in comun se grabesc sa-si achizitioneze noile abonamente lunare. Ieri, cozi de sute de persoane sufocau intrarile in cele noua statii unde se afla casierii speciale pentru eliberarea abonamentelor cu reducere de 50% pentru studenti.

Cea mai aglomerata era statia Universitate, unde un student astepta cel putin o ora pentru a-si plati transportul. “Asa este in fiecare an, pentru ca nimanui nu-i pasa si nu mai deschid si alte ghisee pe tronsoane de unde sa ne luam abonamente”, a spus Grigore, student in anul al treilea la Politehinca. La randul lor, casierele spuneau ca situatia se repeta an de an si ca dureaza cel putin doua saptamani, ceea ce este foarte greu de suportat si pentru ele.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.