Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, tatal fostului deputat PSD Mircea Stanescu, care s-a sinucis luni seara, spune ca singurul motiv care l-a impins pe fiul sau sa se impuste a fost accidentul in care a fost implicat.
SR Stanescu se afla si in prezent in concediu, „la celalalt capat al lumii, pe Insula Pastelui”, acolo afland despre sinuciderea fiului sau. „Despre moartea fiului meu am aflat de la avocatul Catalin Dancu, care ma sunase mai devreme, luni seara, sa-mi ceara acceptul sa sparga usa locuintei fiului meu. Dupa accident, am tinut legatura cu fiul meu prin telefon. Era foarte afectat. Cred ca accidentul a fost singurul motiv care l-a determinat pe fiul meu sa se sinucida. Din pacate, aici unde sunt, am tinut legatura foarte greu cu fiul meu, din cauza ca nu am avut semnal la telefon”, a declarat pentru Cotidianul SR Stanescu . El a precizat ca are o singura rugaminte de la presa din Romania: „Sa nu transforme acest incident nefericit intr-un spectacol de presa, care sa abunde cu tot felul de speculatii”.

Medicii legisti nu au identificat ieri nici un element care sa le ridice suspiciuni ca Mircea Stanescu nu s-ar fi sinucis. „Totul duce la ipoteza initiala: sinuciderea. Glontul a intrat de aproape in tampla dreapta si a iesit diametral opus”, ne-a declarat prof. dr. Dan Dermengiu, directorul Institutului National de Medicina Legala (INML) „Mina Minovici” din Bucuresti. Medicii legisti au gasit si stropi de sange pe mana lui Mircea Stanescu, exact cum ar fi trebuit dupa ce a declansat tragaciul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.