Mai multe persoane vor fi audiate astazi la Politia Capitalei in cazul mortii lui Mircea Stanescu, iar pe baza rezultatului necropsiei si al testului balistic anchetatorii vor putea contura o prima concluzie, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Mai multe persoane vor fi audiate, marti, de politisti in cazul

Potrivit lui Ciocan, azi incepand cu ora 12.30, la Politia Capitalei sunt asteptate mai multe persoane din anturajul lui Mircea Stanescu, cei care l-au gasit luni seara impuscat in cap, precum si logodnica acestuia pentru audieri.

Mai mult, Ciocan a precizat ca tot astazi se asteapta si rezultatul necropsiei si testul balistic al armei, urmand ca pe baza acestor probe, precum si pe baza declaratiilor celor audiati, sa fie conturata o prima concluzie.

Avocatul lui Mircea Stanescu a declarat, luni seara, ca ultima persoana care l-a vazut pe fostul deputat a fost logodnica acestuia, in jurul orei 8.00 dimineata. Avocatul a afirmat ca mai multe persoane au incercat sa dea de Mircea Stanescu pe parcursul zilei.

Anchetatorii au descoperit o singura urma de glont in capul lui Mircea Stanescu, aceasta provenind de la pistolul Beretta de 9 milimetri detinut legal de fostul deputat, cea mai plauzibila ipoteza fiind cea a sinuciderii, pentru ca usa locuintei unde a fost gasit era incuiata.

Urma de glont este localizata la tampla stanga a lui Stanescu. Anchetatorii nu au gasit deocamdata niciun mesaj semnat de fostul deputat.

Fiul ziaristului Sorin Rosca Stanescu, impotriva caruia procurorii au inceput urmarirea penala, urma sa afle zilele acestea acuzatiile oficiale, el fiind invinuit de omor din culpa in urma accidentului mortal de pe 27 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.