Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ) a inchis astazi Canalul Sulina si Bara Sulina din cauza furtunii foarte puternice pe mare, doua nave fiind oprite la ancora in asteptarea reluarii navigatiei, transmite corespondentul NewsIn.
"Navigatia pe Canalul Sulina si prin Bara Sulina au fost inchise, temporar, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. In momentul inchiderii navigatiei, vantul atingea viteza de 70 de kilometri la ora, iar valurile marii masurau sase metri inaltime", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al AFDJ, Emanuela Turcu.

Masura a fost luata de conducerea Administra?iei Fluviale pentru ca navele care circula pe fluviu sa nu fie puse in pericol. De altfel, doua vase aflate in tranzit au fost oprite la ancora, pana la imbunatatirea conditilor meteorologice. O nava este asteptata sa soseasca in rada Portului Sulina si va stationa acolo pana la reluarea navigatiei, iar cealalta a plecat din Portul Braila si va fi oprita la ancora, la mila 49, dupa orasul Isaccea, judetul Tulcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.