Peste 125 de turisti au ajuns, in perioada sarbatorilor, la Spitalul de Ortopedie din Azuga cu fracturi la maini si picioare, cauzate de accidentarile pe partii, acesta fiind singurul spital de pe Valea Prahovei care rezolva astfel de probleme.

"In aceasta perioada, 125 de turisti s-au prezentat la noi cu fracturi de maini sau picioare. Asa se intampla in fiecare an, cauza principala a fracturilor constituind-o accidentarile pe partiile de schi. Dintre acestia, doar 15 pacienti au necesitat internare", a precizat pentru corespondentul NewsIn Oana Buduleci, asistent-sef la Sectia de Urgente a Spitalului de Ortopedie din Azuga.

Cateva zeci de mii de turisti si-au petrecut Sarbatorile de iarna in statiunile de pe Valea Prahovei.

Administratorii partiilor din Sinaia, Busteni si Azuga s-au declarat multumiti de numarul mare de schiori sositi anul acesta aici, mai ales ca - datorita temperaturilor scazute - tunurile de zapada artificiala au putut functiona la capacitate maxima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.