Seful statului a fost informat de specialistii in securitate ca ostilitatea bucurestenilor este in crestere si ca este de preferat ca mesajul de Revelion sa fie rostit intr-un alt oras.

Seful statului a ales sa-si rosteasca mesajul de Revelion la Brasov si nu la Bucuresti la sugestia serviciilor secrete, conform unor surse din randul acestora. Argumentul specialistilor in securitate a fost extrem de clar: ostilitatea accentuata a bucurestenilor fata de seful statului dupa ce acesta a supervizat trocul politic dintre fostul sau partid, PDL, si PSD.

Conform amintitei evaluari, ostilitatea bucurestenilor s-ar fi putut manifesta prin aruncarea, spre scena de pe care urma sa-si rosteasca mesajul Traian Basescu, de petarde, sticle cu sampanie sau orice alt obiect aflat la indemana.

Aceeasi evaluare arata ca multimile care ar fi urmat sa ajunga in piata, cu toata prezenta jandarmilor si a politistilor, nu puteau fi controlate asa cum se procedeaza la marile manifestari culturale sau sportive.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.