Tinerii inscrisi pot castiga bani si pot pune in practica ce au studiat la facultate. Inscrierile la competitia “Studentul Anului” au inceput la sfarsitul lunii decembrie si se vor incheia pe 25 ianuarie.

Studentii din toata tara care vor sa se inscrie la acest concurs trebuie sa aiba cel mult 26 de ani, sa fie in ani terminali, la zi, sau absolventi in 2008. Pana acum, au intrat in competitie cinci studenti la Medicina, din Capitala.

„Deocamdata, se pot face inscrieri doar la Medicina, Arhitectura si IT. La Jurnalism si Economie inca asteptam contributia sponsorilor”, ne-a declarat Gabriela Anghel, managerul proiectului, membru al organizatiei ,,Voluntari pentru Idei si Proiecte”.

Studentii pot trimite la studentul.anului.domeniu@gmail.com, pana pe 25 ianuarie, un eseu pe o tema aleasa de organizatori. In adresa de e-mail, cuvantul “domeniu” va fi inlocuit, dupa caz, cu “medicina”, “arhitectura” sau “IT”.

Temele eseurilor sunt postate pe site-ul http://studentulanului.ro/. La Arhitectura, spre exemplu, studentul trebuie sa scrie o lucrare despre „Cea mai ieftina casa pentru doua generatii“.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.