Doi tineri au fost arestati preventiv dupa ce in noaptea de Revelion au patruns in locuinta unui barbat din localitatea constanteana Cumpana de unde au sustras aproximativ 37.000 de euro.

Purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, subinspector Radu Croitoru a declarat, sambata, ca furtul a fost comis in noaptea de miercuri spre joi cand proprietarul casei se afla la caminul cultural din comuna pentru a petrece de Anul Nou, transmite NewsIn. Cei doi suspecti, Ionel P. de 22 ani si Cornel I. de 21 ani, ambii din Cumpana au profitat de lipsa acestuia si au intrat prin efractie in locuinta lui Carjala Ion.

Cei doi au spart usa de la intrare, iar din locuinta au furat 95.600 lei (aproximativ 24.000 de euro, n.r.) si 13.000 euro. Tinerii au fost depistati, vineri, in localitatea bacauana Aiud si adusi la Constanta unde au fost prezentati la Judecatoria Constanta cu propunere de arestare preventiva.

Magistratii au emis pe numele lor un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 15 zile si risca pana la 15 ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.