Un barbat cu identitate necunoscuta a fost gasit mort din cauza frigului, pe scara de incendiu a unui imobil din Constanta, dupa ce, in ultimele zile, cel putin cinci persoane din judet au murit din cauza temperaturilor scazute, transmite corespondentul NewsIn.

Purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, subinspector Radu Croitoru a declarat, marti, ca politistii sectiei 5 au fost sesizati prin Serviciul de Urgenta 112 ca pe scara de incendiu a unei cladiri se afla decedata o persoana.

Echipajul de Politie care a mers la fata locului nu a putut stabili identitatea barbatului, in varsta de aproximativ 45-50 ani. Pe trupul acestuia nu au fost descoperite urme de violenta, cadavrul fiind transportat la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

In ultimele zile, din cauza gerului, alte cinci persoane, cele mai multe fara adapost, au fost gasite decedate pe strazi din Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.