Un baietel in varsta de doar patru ani, din comuna bihoreana Cheriu, si-a ucis sora, in varsta de opt ani, infigandu-i in spate un cutit, de suparare ca fata a refuzat sa-i dea o borseta.

Baietelul se juca, sambata seara, impreuna cu doi frati si cu sora sa intr-o camera. La un moment dat, copiii au inceput sa se certe pe o borseta lasata in incapere de tatal lor, relateaza NewsIn.

"Fetita a refuzat sa le-o dea, iar de suparare baietelul a luat un cutit din bucatarie si i l-a infipt in spate”, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, procurorul Dorel Motiu.
Fetita a fost transportata imediat la Spitalul Municipal "Dr. Gavril Curteanu” din Oradea, insa, in ciuda interventiei de urgenta a medicilor, a murit pe masa de operatie.

"S-a dispus o expertiza medico-legala pentru a stabili clar cauza mortii fetitei. In plus, va fi sesizata Directia pentru Protectia Copilului, ai caror asistenti sociali vor urmari evolutia copilului de patru ani si vor lua masuri daca va fi nevoie”, a mai spus Motiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.