Legea mamelor se va aplica, insa nu in forma actuala. Este singura certitudine legata de controversatul act normativ. Guvernul va decide marti forma finala de limitare a indemnizatiilor acordate mamelor in primii doi ani de crestere a copiilor, una dintre variante fiind acordarea banilor prin repartizarea pe grupe, in functie de veniturile obtinute de mame, a declarat ministrul Muncii, Marian Sarbu.
Spre deosebire de varianta propusa de guvernul Tariceanu, care nu impunea un plafon maxim pentru astfel de indemnizatii, noua formula ar putea limita suma de bani primita pentru cresterea copilului la maximum trei salarii medii pe economie.

Peste 10.000 de mesaje au fost trimise pe site-ul Realitatea.Net in legatura cu legea mamelor. Toate au fost depuse astazi la Guvern. Primul-ministru, Emil Boc, a declarat in exclusivitate pentru Realitatea TV ca va citi mesajele si va tine cont de ele in sedinta de guvern de maine.


REALITATEA.NET - Guvernul ar putea plafona indemnizatiile pentru mame.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.