Potrivit Adrianei Murar, administratorul Hotelului Castel Dracula, turistii, cu 10% mai putini fata de anul trecut, sunt bucuresteni, maramureseni si bistriteni, carora li se vor alatura si zece petrecareti din Germania, mentioneaza NewsIn.

La castel, oaspetii vampirului vor putea degusta pepene galben cu jambon, mult vanat, dar si cunoscuta friptura in sange, preferata Contelui Dracula. La masa de Revelion vor fi servite cinci feluri de mancare. Cel mai asteptat moment este insa in seara zilei de 1 ianuarie 2009, cand oaspetii contelui vampir vor avea parte de colindatori veniti de pe toata Valea Bargaului cu plugusorul si sorcova.

Pentru petrecerea care ii lasa fara cel putin 1200 de lei de caciula, turistii au ceva drum de strabatut. Castelul Dracula este situat in inima muntelui, chiar in Pasul Tihuta, la granita dintre judetele Bistrita-Nasaud si Suceava. El a fost inaugurat in 1983 in stilul unei case medievale si este atractia turistilor din toata lumea fani ai romanului Dracula scris de Bram Stoker, pasionat de vampirismul de obarsie irlandeza si hindusa.