Zece pensionari stau de patru zile in fata Primariei Sectorului 5, ca sa ia bilete pentru alti 200 la Revelionul organizat de edilul Marian Vanghelie. Cele 1.000 de tichete rezervate varstnicilor s-au distribuit insa prin Casa de Pensii, spun surse din Primaria Sectorului 5.

Petrecerea de Revelion organizata de Primaria condusa de Marian Vanghelie, incepe, ca si in anii precenti, cu scandalul biletelor.

De teama sa nu piarda punerea in vanzare a tichetelor, pensionarii au inceput deja sa stea la coada la intrarea in Primaria Sectorului 5, de pe Bulevardul Regina Elisabeta.

Ieri, la ora 9.00, in ciuda temperaturii scazute de afara, -7 grade Celsius, zece persoane formau prima coada. Oamenii spun ca verifica de mai bine de doua saptamani daca se vand sau nu bilete si ca, de trei zile, stau cu randul in fata Primariei, ca sa fie siguri de un loc la petrecerea de la Romexpo.

Gheorghe Stoica, unul dintre pensionari, care avea ieri lista cu 209 persoane pentru care vrea sa cumpere bilete, a spus insa ca se asteapta sa “ia teapa”, in conditiile in care gardienii au afisat pe ziduri anunturi cu “Nu se vand bilete”.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.