Capitala Romaniei a stabilit, duminica, un nou record mondial si a intrat in Guiness Book (Cartea Recordurilor) cu cel mai greu tort cu frisca si fructe din lume, care cantareste 281 de kilograme.
Pentru constatarea recordului, a fost comandat un cantar special, care a fost introdus sub masa pe care s-a asamblat tortul. Dupa ce tortul a fost cantarit, oficialul Guinness World Records a certificat recordul.
Bucurestiul a mai stabilit alte doua recorduri mondiale tot in luna decembrie. Capitala Romaniei a intrat, sambata, in Cartea Recordurilor, pentru cel mai lung carnat afumat din lume (peste 390 de metri). In urma cu aproape o saptamana, Bucurestiul a intrat in Guinness Book dupa ce, la initiativa municipalitatii, 3.939 de bucuresteni in costume de Mos Craciun au plecat in mars, din Piata Constitutiei, sa imparta daruri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.