Sapte persoane au fost grav ranite duminica dimineata, dupa ce un microbuz a derapat si a ajuns pe linia de cale ferata, la trecerea podului de la Predeal

Cinci trenuri au fost blocate intre Timisul de Jos si Azuga din cauza unui microbuz care a sarit pe calea ferata, au declarat duminica pentru NewsIn, reprezentantii biroului de prsa al CFR Calatori.

" In jurul orei 5.55 la trecerea podului de la Predeal un microbuz cu noua persoane care se deplasa spre Predeal,a derapat si a sarit pe linia de cale ferata. In urma coliziunii cu trenul accelerat 1644, sapte dintre pasagerii microbuzului au fost grav raniti fiind transportati de urgenta la spital, a declarat Bogdan Donciu din cadrul biroului de presa al CFR Calatori.

Astfel trenurile 1644, avand destinatia Satu- Mare a fost blocat in zona Predeal, 1636 a fost oprit in statia Timis, 371-2 in statia

Brasov,3023 la Azuga si 3002 in statia Dirste.
Echipele de intervetie au intervenit si au degajat linia de cale ferata si in jurul orei 9.00 circulatia trenurilor a revenit la normal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.