In perioada sarbatorilor de iarna, mijloacele de transport in comun vor circula dupa un program special, informeaza Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

Astfel, de Craciun, pe 25 si 26 decembrie, RATB va pune la dispozitia bucurestenilor un numar redus de mijloace de transport, mentinand parcul corespunzator unei zile de duminica, relateaza NewsIn.

In zilele de 22, 23, 24, 29, 30 si 31 decembrie, se va mentine in exploatare parcul programat corespunzator unei zile normale de lucru.

Reducerea numarului de mijloace de transport va avea loc si in zilele de 1, 2, 3 si 4 ianuarie, cand, de asemenea, RATB va mentine parcul corespunzator unei zile de duminica.

In plus, in noaptea de Anul Nou, intre orele 23.30 si 5.30, RATB va pune la dispozitia bucurestenilor 28 de linii de transport in comun (12 de tramvaie, trei de troleibuze si 13 de autobuze).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.