Organigrama Primariei Capitalei nu a fost trecuta, luni, pe ordinea de zi a ultimei sedinte din 2008 a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), desi la precedenta sedinta primarul Sorin Oprescu a promis ca o va promova pana la sfarsitul anului

Oprescu a afirmat ca organigrama este practic gata, dar din cauza "miscarii" hartiilor in primarie, inca mai asteapta sa vada care este cea mai buna solutie pentru a nu creste birocratia.

La sfarsitul lunii iunie, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, anunta ca noua organigrama a primariei, care presupune restructurarea serviciilor, va fi gata in luna august si va fi inaintata spre aprobare CGMB. Oprescu s-a declarat, de la inceputul mandatului sau, pentru o restructurare a serviciilor din primarie. El vrea ca, dupa aprobarea noii organigrame, sa reimparta atributiile celor doi viceprimari, spunand ca este chiar necesar ca acestia sa fie votati, din nou, in CGMB.

In sedinta CGMB de azi se mai voteaza proiectele referitoare la stabilirea tarifului serviciilor de paza si mentinere a ordinii publice, la amenajarea Fantanii Arteziene Muzicale din Parcul Herestrau si la aprobarea studiului de fezabilitate in vederea amenajarii Parcului Ghencea. Tot azi, consilieriii vor mai vota proiectul de hotarare pentru aprobarea studiului de fezabilitate pentru construirea de parcari multietajate in zonele strada Masina de Paine (Colentina) si Aleea Romancierilor (Drumul Taberei).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.