Cele mai importante lucrari ale Administratiei Strazilor in 2009, in Bucuresti, vor fi reabilitarea Pasajului Lujerului, a Podurilor Bordei si Lacul Tei si a 31 de strazi, iar costurile totale vor fi de 300 de milioane de lei, a declarat, luni, directorul institutiei, Alina Roman.

Alina Roman a precizat ca lucrarile vor incepe, cel mai probabil, in luna mai 2009. Licitatiile sunt demarate, dar exista si posibilitatea contestarii acestora.

Potrivit Administratiei Strazilor Bucuresti, va fi organizata o licitatie deschisa pentru renovarea pasajelor Muncii, Unirii si Victoriei, iar valoarea lucrarilor va fi de circa 11 milioane de lei, bani care vor fi platiti din bugetul local.

Contractul va avea o durata de patru luni de la data atribuirii si presupune lucrari de proiectare si renovare a pasajelor: refacerea tencuielii, a peretilor in subteran, a rampelor, a planseelor si finisajelor speciale, dar si inlocuirea bordurilor deteriorate la trotuarele din pasaj.

Termenul limita pana la care companiile interesate trebuie sa depuna cererile de participare este 16 ianuarie 2009, cand vor fi deschise ofertele. De asemenea, companiile interesate trebuie sa depuna o garantie de participare de 196.000 lei si sa aiba o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de 15 milioane lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.