Alina Roman a precizat ca lucrarile vor incepe, cel mai probabil, in luna mai 2009. Licitatiile sunt demarate, dar exista si posibilitatea contestarii acestora.

Potrivit Administratiei Strazilor Bucuresti, va fi organizata o licitatie deschisa pentru renovarea pasajelor Muncii, Unirii si Victoriei, iar valoarea lucrarilor va fi de circa 11 milioane de lei, bani care vor fi platiti din bugetul local.

Contractul va avea o durata de patru luni de la data atribuirii si presupune lucrari de proiectare si renovare a pasajelor: refacerea tencuielii, a peretilor in subteran, a rampelor, a planseelor si finisajelor speciale, dar si inlocuirea bordurilor deteriorate la trotuarele din pasaj.

Termenul limita pana la care companiile interesate trebuie sa depuna cererile de participare este 16 ianuarie 2009, cand vor fi deschise ofertele. De asemenea, companiile interesate trebuie sa depuna o garantie de participare de 196.000 lei si sa aiba o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de 15 milioane lei.