In seara aceasta, Spectacolul „Follow that summer” de Rui Catalao si Mihaela Dancs incheie anul 2008 la Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB).

„Follow That Summer” este o piesa despre imposibilitatea impartasirii prezentului ca pe o realitate obiectiva, propunand in schimb o abordare „melodica”: interpretii se „armonizeaza” cu propria melodie, actiunile lor dezvaluind usor efectele pe care le produc in jur.

Cum ar fi ca ceea ce faci sa fie „desfacut” de altcineva? Fiecare actiune schimba o realitate data, o transforma in ceva usor diferit si sterge ce era acolo inainte. Memoria schimba realitatea trecutului, dar in cazul bolii Alzheimer o schimba si pe cea a prezentului.

Coregrafie si interpretare spectacolului: Rui Catalao, Mihaela Dancs, Paul Dunca, Iuliana Stoianescu

Dramaturgie: Rui Catalao
Coloana sonora: Ion Dumitrescu
Lumini: Mircea Ghinea
Foto: Radu Tudorie
Durata: aprox. 90 min

Proiect finantat de Centrul National al Dansului Bucuresti
Co- producator: Artlink, in cadrul rezidentelor artistice oferite in 2008 prin proiectul european Jardin d"Europe co-finantat de Uniunea Europeana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.