Dupa zece zile de spitalizare si mai multe interventii, starea de sanatate a lui Ion Iliescu s-a remediat. Doctorii sai au permis plecarea acasa

Ion Iliescu a parasit, ieri seara, Spitalul Elias, dupa ce comisia medicala constituita in vederea supravegherii starii sale de sanatate a constatat ca "pacientul a avut o evolutie medicala normala post interventie". "Comisia a stabilit ca pacientul are parametrii cardiaci in limitele normale si nu a mai acuzat nici o durere de tip angios si ca este clinic normal", se arata intr-un comunicat al Biroului de presa al Spitalului Elias. Fostul presedinte al Rominiei va ramine insa sub supraveghere medicala la domiciliu. Cu citeva ore inaintea examinarii efectuate de comisie, doctorul Sorin Oprescu prevedea ca fostul presedinte ar putea pleca acasa abia miercuri dupa amiaza sau joi dimineata.

Zece zile in spital

In 15 mai, a doua zi dupa puseul de tensiune suferit de Iliescu, el a fost internat la Spitalul Elias. Au urmat anlize efectuate in doua alte spitale: "C.C.Iliescu" si Spitalul de Urgenta Floreasca unde s-a operat o angiocoronarografie. La 18 mai, Iliescu a fost din nou transferat la Elias. Initial, Iliescu urma sa fie externat simbata trecuta, insa anumite dureri acuzate de pacient au determinat comisia medicala sa prelungeasca spitalizarea. Dupa 10 zile, Iliescu a fost externat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.