Patinoarul Ice Park din Piata Unirii va fi transformat, pentru urmatoarele saptamani, in cel mai cool loc din Bucuresti.
"Ice Park powered by Samsung", inaugurat pentru pasionatii de patinaj, se vrea a fi kilometrul 0 al distractiei pentru toti cei care aleg sa isi petreaca sarbatorile de iarna pe gheata!

Incepand cu 6 decembrie, de luni pana joi, intre orele 10:00 si 22:00, iar sambata si duminica, intre orele 9:00 si 24:00, Samsung ii invita pe toti iubitorii sporturilor de iarna, intr-un loc in care imaginatia prinde viata si unde suprizele apar neincetat!

"Ice Park reprezinta mai mult decat un loc in care bucurestenii pot veni impreuna cu familia sau prietenii pentru a se distra. (...) Acest proiect destinat pasionatilor de patinaj, dar si celor care abia acum descopera distractia pe gheata, reuseste sa aduca mai aproape de ei sporturile de iarna", a declarat JeongEon Kim, General Manager Samsung Electronics Romania.

Nu vor lipsi nici concursurile zilnice cu premii si show-urile de lasere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.