Traficul auto se reia in zilele lucratoare, de la miezul noptii pana la ora 19.30, urmand ca restrictia totala sa ramana valabila doar in week-end, cand acest segment de carosabil va ramane pietonal.

"Primaria Capitalei si Brigada de Politie Rutiera au luat aceasta masura data fiind necesitatea fluidizarii traficului in zona, in contextul inrautatirii conditiilor meteo. Astfel, in perioada 8 decembrie - 6 ianuarie, in zona Bd. Unirii, intre Bd. I.C. Bratianu si Bd. Libertatii, in timpul saptamanii se circula pe doua benzi pe sens, pana la orele 19.30. Intre orele 19.30 si 00.00, de luni pana vineri, traficul auto in zona este interzis. In zilele de sambata si duminica, segmentul de carosabil dintre Bd. I.C. Bratianu si Bd Libertatii ramane pietonal, circulatia auto­vehiculelor fiind oprita. Parcarea si stationarea autotu­rismelor in zona este interzisa pe intreaga perioada (8 decembrie - 6 ianu­arie)", se arata in comunicatul muni­cipalitatii.

De asemenea, traficul auto este interzis pe strada Edgar Quinet pana pe 5 ianuarie, ora 7.00, iar de Reve­lion, 31 decembrie ora 21.00 - 1 ianuarie ora 10.00, circulatia va fi oprita si in zona Bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunile Unite.