Circulatia rutiera pe bulevardul Unirii, intre bulevardul I.C. Bratianu si bulevardul Libertatii, va fi inchisa de sambata, 6 decembrie, pana pe 4 ianuarie, cu ocazia sarbatorilor de iarna, informeaza un comunicat al Politiei Capitalei, remis, vineri, agentiei NewsIn.
Potrivit comunicatului, sambata, in jurul orei 19.00, vor fi aprinse si ornamentele instalate cu ocazia sarbatorilor de iarna si se va inaugura si Targul de Craciun pe bulevardul Unirii.

Astfel, Brigada de Politie Rutiera recomanda sa se evite patrunderea cu autoturismul in perimetrul apropiat Pietei Unirii, optand pentru locuri de parcare indepartate. Sa se evite, de asemenea, deplasarea cu autoturismul intre orele 18.00-21.00 pe bulevardul I.C. Bratianu, bulevardul Nicolae Balcescu, bulevardul Gheorghe Magheru, bulevardul Lascar Catargiu - Calea Victoriei.

"In cazul in care se vor inregistra afluxuri masive de public, traficul rutier va fi restrictionat sau inchis total, progresiv, pe B-dul. I.C. Bratianu, B-dul. Unirii, B-dul. Libertatii, Str. Izvor, B-dul. Natiunilor Unite, Str. B.P. Hasdeu si Splaiul Independentei, pana la restabilirea conditiilor normale de trafic si evitarea oricarui pericol", se arata in comunicatul Politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.