Criticul literar Nicolae Manolescu sustine ca tragicul eveniment obliga la revizuirea legii gandita de marele disparut - cea privind desconspirarea Securitatii ca politie politica si care ii poarta numele, simbolic.
"Imi pare nespus de rau. S-a sfarsit inainte ca legea pe care a gandit-o sa fie ceea ce si-a dorit. Moartea lui Constantin Ticu Dumitrescu ne obliga, cel putin pe mine personal, desi nu sunt in parlament, sa revedem aceasta lege si s-o aplicam. Dumnezeu sa-l odihneasca", a declarat, pentru NewsIn, Nicolae Manolescu.

Constantin Ticu Dumitrescu a incetat din viata vineri dimineata, dupa o grea suferinta. Potrivit medicilor, el suferea de cancer si a fost internat, in urma cu doua saptamani, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, de unde a cerut sa fie externat, in aceasta saptamana.

Trupul neinsufletit al lui Ticu Dumitrescu va fi depus in holul Ministerului Internelor si Reformei Administrative, aceasta fiind ultima dorinta a fostului detinut politic, care a fost torturat in beciurile acestei cladiri, au declarat oficialii ministerului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.