Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a anuntat pentru acest sfarsit de an disponibilizarea a peste 1.700 de salariati, cele mai afectate domenii fiind constructiile industriale, fabricarea de componente auto si confectiile

Purtatorul de cuvant al AJOFM Prahova, Dragos Parvan, a declarat astazi ca mai multe firme au anuntat, in ultima perioada, concedieri colective. "Prima din top este Linea Ploiesti, care concediaza 180 de confectionere, urmata de Soceram Bucov, cu 150 de salariati, Yazaki Ploiesti, unde 120 de oameni vor fi trecuti in somaj, Cahiro Boldesti, cu 95 de concedieri si Anteco Ploiesti, cu 75", a declarat pentru NewsIn Dragos Parvan.

De asemenea, alte patru firme din Blejoi si Ploiesti, din domeniul constructiilor, vor disponibiliza aproximativ 150 de salariati, in timp ce TransElectrica Ploiesti trimite in somaj 24 din cei 167 de angajati, iar la Concif Sinaia 25 de oameni vor fi disponibilizati.

"In total, 1.709 persoane avem disponibilizate in lunile noiembrie si decembrie 2008 si anuntate pentru luna ianuarie 2009", a precizat purtatorul de cuvant al AJOFM Prahova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.