Un avion cu aproximativ 50 de pasageri la bord a aterizat, luni, pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din cauza cetii din Bucuresti, iar calatorii au fost nevoiti sa astepte mai multe ore pana a fi preluati de autocare si transportati la destinatie, transmite NewsIn.

Avionul venea din Egipt si avea la bord turisti romani. Aparatul de zbor nu a putut sa aterizeze pe Otopeni din cauza vizibilitatii reduse si a ales ca aeroport de urgenta Mihail Kogalniceanu din Constanta. Pasagerii au declarat ca, pana in Romania, calatoria a decurs fara probleme, pana cand pilotul i-a anuntat ca nu pot ateriza pe aeroportul din Capitala. Avionul a fost redirectionat catre cel mai apropiat aeroport neafectat de ceata.

Turistii, cei mai multi din Bucuresti, au solicitat un autocar care sa ii transporte spre Gara CFR Constanta, dar au fost refuzati.

Conducerea aeroportului Mihail Kogalniceanu a precizat ca putea oferi deplasarea cu autocarele, dar decizia apartinea companiei aeriene care a solicitat deplasarea unor autocare din Bucuresti. Turistii vor ajunge in Capitala cu o intarziere de mai multe ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.