Daria Tudor, o pianista in varsta de 11 ani, canta in deschiderea concertului „Beethoven unplugged“. Alexandru Tomescu, detinatorul viorii Stradivarius, pianistul Horia Mihail si violoncelistul Razvan Suma colaboreaza cu o pianista in varsta de 11 ani.
Cei trei artisti fac parte din trupa Romanian Piano Trio si vor canta la Ateneul Roman, pe 1 decembrie, de la ora 19.00. Alexandru Tomescu va folosi vioara Stradivarius, instrumentul fiindu-i incredintat pe o perioada de cinci ani in urma unui concurs organizat in septembrie 2007 in cadrul Festivalului International „George Enescu“.

In deschiderea recitalului pe care acestia il vor sustine de Ziua nationala va canta o fetita de 11 ani, Daria Ioana Tudor, singurul invitat pe care l-au avut cei de la Romanian Piano Trio pe tot parcursul turneului lor. Timp de 15 minute, Daria va interpreta “Sonata in fa minor, nr. 1, op. 2”, de Ludwig van Beethoven. Micuta pianista este o revelatie a scolii romanesti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.