Un microbuz de calatori a fost lovit frontal de un autoturism de teren astazi, in aproprierea localitatii iesene Letcani, in urma impactului 15 persoane fiind grav ranite, potrivit reprezentantilor politiei rutiere Iasi, relateaza NewsIn

Comandantul Politiei judetului Iasi, Liviu Zanfirescu, a declarat ca accidentul s-a produs din cauza soferului autoturismului de teren, in varsta de 60 ani, care a intrat pe contrasens.

"Nu stim inca motivele pentru care el a parasit sensul normal de mers. Accidentul s-a soldat cu 15 victime, insa niciunul dintre cei raniti nu a decedat. Toti sunt transportati la spital, la locul incidentului fiind trimise patru salvari, echipaje de descarcerare si ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta", a precizat comandantul politiei iesene.

Potrivit acestuia, soferul autoturismului urmeaza sa fie testat cu alcooltestul pentru a stabili daca acesta consumase bauturi alcoolice. Microbuzul implicat in accident efectua curse interjudetene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.