Ciculatia trenurilor este ingreunata intre Suceava si Transilvania, iar 600 de calatori vor fi afectati de intazieri de peste trei ore, din cauza unor copaci cazuti peste linia de cale ferata, a declarat pentru NewsIn directorul de comunicare al CFR Calatori, Alexandru Dumitrescu

Potrivit CFR, circulatia trenuilor a fost ingreunata inca din noaptea de marti spre miercuri din cauza caderilor de copaci peste linia de contact a cailor ferate intre statiile Gadinita-Larion, Larion-Silhoasa, Silhoasa-Lunca Ilvei.

In urma acestor incidente, mai multe trenuri spre si dinspre Suceava, Iasi, Vatra Dornei au acumulat intarzieri de peste trei ore.

Reprezentantii CFR Calatori mai spun ca, in prezent, mai multe echipe de lucratori si drezine incearca eliberarea gabaritului caii ferate si totodata sa degajeze terasamentul, pentru ca circulatia sa poata intra in normal.

"Se presupune ca in cursul zilei de astazi, pana spre ora 15:00-16:00, daca nu va mai ninge, se va repune linia de cale ferata la parametrii normali. Toate trenurile au in fata o drezina de eliberare, motiv pentru care viteza a fost limitata. Totusi, trei trenuri circula pe tot parcursul zilei, dus-intors pe ruta Iasi-Timisoara, dar vor avea intarzieri de peste trei ore. Practic linia functioneaza, dar trebuie eliberata. Circa 600 de calatori vor fi afectati de intarzieri pe tot parcursul zilei de mirecuri", a mai spus Alexandru Dumitrescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.