La sfarsitul acestei luni, in Capitala vor fi demarate lucrarile de constructie pentru "Dambovita Center", proiect in valoare de 250 de milioane de dolari. Investitia in acest proiect a fost obtinuta fara garantii guvernamentale. Prin realizarea acestui complex, se doreste sa se transorme "Casa Radio" in cel mai important centru comercial al Bucurestilor. Astfel, monumentala cladire va fi finalizata si vor fi construite multiple facilitati insumand 270.000 de mp. "Dambovita Center" va reuni, sub acelasi acoperis, un centru comercial, centru ce afaceri, complex rezidential, centru de sanatate si intretinere, spital, parcare multietajata etc. Vor fi aproximativ 150 de magazine, supermarket, restaurante, sali de cinema, locuri de joaca pentru copii.

"Centrul Dambovita" va include un hotel de cinci stele, iar zona rezidentiala va consta in doua blocuri separate, fiecare avand 105 apartamente, precum si alte facilitati. Spitalul va raspunde dorintei de imbunatatire a serviciilor sanitare beneficiind de cea mai inalta tehnologie. Parcarea va putea gazdui 2500 de masini. Realizarea "Centrului Dambovita" se va face in trei faze: 30.05.2005 - 30.08.2006, in care vor fi finalizate fatada cladirii, centrul comercial (Shopping Mall), Wellnes Center, birourile, parcarea si arhitectura peisagistica. Cea de-a doua faza (01.09.2005-01.09.2007) va fi dedicata realizarii hotelului si a zonei rezidentiale. In final, in faza a treia, incepand din iunie 2007, vor incepe lucrarile pentru spital. Acestea vor fi terminate in iunie 2008.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.