Procurorii DIICOT au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, sase traficanti de droguri, printre care si Migdal Ion, fratele lui Fane Spoitoru, toti fiind acuzati ca au distribuit droguri de mare risc

Migdal Ion, Iulian Zaharia, Daniel Gagiu, Constantin Rozenzweig, Cristi Bejinariu, zis Pinochio, si Cristinel Mandragiu sunt acuzati de trafic de droguri, initiere si sprijinire a unui grup infractional organizat si spalare de bani, se arata intr-un comunicat trimis luni de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Potrivit procurorilor, in perioada 2007 - 2008, cei sase "au detinut in vederea vanzarii, au vandut si au intermediat vanzarea a unor importante cantitati de droguri de mare risc, respectiv heroina, cocaina si comprimate ecstasy, obtinand importante beneficii financiare si materiale, beneficii carora le-au dat o aparenta de legalitate", sustine comunicatul.

Anchetatorii au confiscat cantitatea de aproximativ 2,5 kg heroina si aproximativ 10 grame cocaina, droguri in valoare de 50.000 Euro. Procurorii au instituit si sechestru asigurator asupra unui imobil situat in Bucuresti, sectorul 3, a doua autoturisme de lux (Audi A4 si Jeep Grand Cheroke), si asupra sumelor de aproximativ 68.000 lei si 5000 euro.

Fata de alte persoane care au contribuit la savarsirea infractiunilor, s-a dispus disjungerea cauzei in vederea continuarii cercetarilor, se mai arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.