Repetitiile pentru pregatirea Paradei Militare, care va avea loc la Bucuresti, de Ziua Nationala a Romaniei, vor duce la inchiderea traficului rutier pe 25 si 27 noiembrie in zona Arcului de Triumf, intre anumite intervale orare, informeaza un comunicat al Ministerului Apararii remis NewsIn

Segmentul central al soselei Kiseleff va fi inchis intre orele 5.30 si 9.30, intre Piata Presei si Arcul de Triumf, precum si banda a III-a de circulatie pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, intre Fantana Miorita si Piata Presei.

In aceleasi zile, masinile nu vor putea circula deloc intre orele 9.30-13.00 pe soseaua Kiseleff si strazile adiacente, intre Piata Presei, Arcul de Triumf si Piata Victoriei, strada A.Constantinescu, intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti, bulevardul Maresal Averescu, intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti, bulevardul General Constantin Prezan, intre Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle.

Totodata, intre aceste ore, circulatia va fi restrictionata temporar pe bulevardul Poligrafiei, bulevardul Marasti si strada Arhitect Mincu.

De asemenea, in cadrul antrenamentelor pentru pregatirea paradei militare de 1 Decembrie, mai multe aeronave, apartinand Fortelor Aeriene, vor efectua zboruri deasupra Capitalei.

De Ziua Nationala, sunt programate sa defileze blocuri de parada formate din militari si tehnica, apartinand categoriilor de forte ale Armatei Romaniei, Ministerului Internelor si Reformei Administrative, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza.

"Ministerul Apararii solicita intelegere participantilor la trafic si cetatenilor din Bucuresti pentru eventualele neplaceri cauzate de restrictionarea circulatiei pe timpul repetitiilor", se mai arata in comunicatul MAp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.