Opt copii care se aflau intr-un autoturism Dacia au fost raniti astazi, in urma unui accident de circulatie produs in localitatea damboviteana Odobesti, unul dintre acestia fiind transportat la un spital din Bucuresti pentru investigatii suplimentare, transmite corespondentul NewsIn.

Subcomisarul Ioana Preda, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, a declarat, joi, ca soferul scolii din Odobesti transporta opt elevi de clasa I catre caminul de copii din localitate intr-o Dacie. Tanarul de 28 de ani a pierdut controlul masinii, care s-a izbit de un cap de pod.

Cei opt copii au fost dusi la spitalul din orasul dambovitean Titu, unde s-a constat ca sapte dintre ei aveau doar cateva zgarieturi, in timp ce unul prezinta suspiciune de fractura de craniu si astfel a fost trimis la Bucuresti pentru investigatii suplimentare.

Șoferul nu a fost ranit, nu a consumat alcool, dar s-a ales cu dosar penal pentru ca nu a respectat numarul de persoane care pot fi transportate in autovehicul, care este de cinci, a mai precizat sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.