Sefii stiu foarte bine cand angajatii prezinta scuze memorabile atunci cand lipsesc de la munca.
"Cand intarzii la serviciu spun ca am dormit la amanta si e putin mai focoasa. Toti se amuza copios. De fapt este reala minciuna si tine!”, se destainuie un angajat. Aceasta este una dintre scuzele amuzante pe care le aud sefii atunci cand unii angajati chiulesc de la munca. Un sondaj realizat de BestJobs arata ca nu trebuie trecute cu vederea acele cazuri in care absenta nu este justificata cu adevarat. “Sunt situatii urgente in care angajatii suna sa informeze ca sunt bolnavi desi nu este asa. Iar noi am trimis chestionare in 100 de firme pentru a vedea ce spun angajatorii cand isi prind subalternii cu mata-n sac. Am dorit sa aflam cat de absurzi si ilari sunt angajatii", explica Alexandra Dinca, PR manager la BestJobs.

O treime dintre angajati vor doar sa-si reincarce bateriile, iar mai mult de un sfert merg de fapt la o programare la medic. 22% dintre angajati au ramas acasa pentru ca nu s-au putut trezi la timp, iar 14% si-au luat liber pentru a se ocupa de probleme personale. 11% si-au rezervat timpul pentru a face curat in casa, iar alti 11% au vrut sa-si petreaca mai mult timp liber cu prietenii sau familia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.