Directorul general al CNH Petrosani, Daniel Surulescu se intalneste, duminica, la Petrila, cu rudele minerilor aflati inca in subteranul minei, trupurile acestor victime neputand fi, deocamdata, scoase din adancul exploatarii miniere, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit prefectului Dan Pricajan, Daniel Surulescu va incerca sa le explice rudelor decedatilor cum va decurge programul de interventie si ce trebuie facut pentru a putea scoate trupurile ortacilor din subteran.
Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, familiile victimelor de la Petrila vor fi ajutate financiar cu sume importante.

Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Universitatii din Petrosani, Dacian Ciodaru, a declarat corespondentului NewsIn ca unul dintre minerii morti, Matan Adrian, era student in anul V la Sectia Constructii miniere a Universitatii Petrosani si urma sa se casatoreasca anul viitor.

Rudele celor aflati inca in subteran se afau, la ora transmiterii acestei stiri, in fata minei.

Un numar de 12 persoane au murit si alte 13 au fost ranite in urma celor doua deflagratii produse sambata, la interval de cateva ore, in subteranul minei Petrila, conform celui mai recent bilant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.