Minerii care au fost raniti in urma exploziei produse la mina Petrila vor fi transportati la spitalul din Petrosani, a declarat la Realitatea TV, subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat.

"Sunt in jur de 18 persoane. O parte au fost deja scoase din subteran, iar o alta se afla in drum spre spital. Cel mai probabil vor fi transportati la spitalul din Petrosani, care este dotat inclusiv cu computer tomograf", a spus Arafat.

Potrivit lui Arafat, deocamdata nu se pune problema deplasarii unui elicopter la fata locului pentru a transporta ranitii, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

De asemenea, secretarul de stat din MIRA, Victor Paul Dobre, a mai spus ca explozia a avut loc in jurul orei 15.20 si ca in zona au fost trimise de urgenta doua echipaje SMURD.

Cel putin zece mineri au fost raniti dupa o puternica explozie care a avut loc astazi la mina Petrila, din cauza unei acumulari de gaz in subteran, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetan pentru Situatii de Urgenta din Hunedoara, Anemona Doda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.