Noul orar de mers al trenurilor de calatori va intra in vigoare incepand cu data de 14 decembrie 2008, ora 00.01, cu valabiliate pana la data de 12 decembrie 2009 ora 24.00, a anuntat vineri CFR Calatori, printr-un comunicat de presa
"Prin acest program sunt prevazute, in graficul preconizat de circulatie, 1.624 de trenuri din care: 324 de trenuri de rang superior, 76 de trenuri internationale si 1.282 de trenuri personale, ce parcurg 200.000 km tren/zi" se arata in comunicatul institutiei.

CFR Calatori precizeaza ca o caracteristica importanta a ofertei de transport de calatori pe calea ferata pe plan intern este stabilitatea acesteia, pastrandu-se rutele traditionale care sunt accesate in mod frecvent de clientii fideli acestui tip de transport.

In ceea ce priveste traficul international, exista legaturi directe spre Viena, Budapesta, Praga, Sofia, Salonic, Chisinau, Moscova, Istanbul, Munchen, Venetia si Belgrad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.