O aeronava Tarom de la Bucuresti, cu 44 de pasageri la bord, care trebuia sa ajunga miercuri dimineata la Cluj-Napoca, a aterizat de urgenta pe aeroportul din Sibiu din cauza cetii dense de pe aeroportul clujean, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al Tarom, Madalin Tudor
"In jurul orei 8.00, aeronava Tarom a decolat de pe aeroportul Henri Coanda avand destinatia Cluj, unde trebuia sa aterizeze la ora 8.50. La scurt timp de la decolare pilotul a luat decizia sa aterizeze in siguranta pe aeroportul din Sibiu datorita vizibilitatii reduse, respectiv ceata densa, de la Cluj", a mai spus Tudor.

Acesta a adaugat ca toti pasagerii sunt in siguranta, fiind luate toate masurile care se impun in aceasta situatie. Reprezentantii Tarom spera ca in jurul orei 11, conditiile meteo sa se imbunatateasca, iar ceata de pe aeroportul din Cluj sa se ridice, pasagerii urmand sa isi continue drumul spre destinatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.