Directorul Scolii generale nr.10 din Pitesti a fost prins in flagrant, marti, de ofiteri ai serviciului de investigare a fraudelor Arges si ofiteri criminalisti, cand lua mita de la proprietarul unui chiosc din incinta unitatii de invatamant, informeaza corespondentul Newsin.

Denuntul a fost facut, in urma cu cateva zile, de catre proprietarul unui chiosc aflat in incinta scolii nr. 10 Pitesti. Comerciantul s-a plans politistilor ca directorul i-a cerut 2.000 de lei si un LCD pentru a nu-i mari chiria si pentru a-i prelungi contractul si pe anul 2009.

Dupa ce denuntatorul a intrat in biroul directorului Liviu Oncescu si i-a lasat televizorul si banii marcati cu praf fluorescent, echipa de investigatori care a pus la cale flagrantul a intrat in biroul directorului impreuna cu procurorul.

Profesorul Liviu Oncescu sustine ca ar fi primit cei 2.000 de lei cu titlu de imprumut. "Eu il rugasem sa-mi imprumute 20 de milioane, pentru ca dansul oricum are contractul prelungit", a afirmat directorul. Despre LCD, Oncescu sustine ca l-ar fi primit in urma unei sponsorizari, in urma cu o saptamana, insa nu a putut prezenta politistilor nici un fel de act care sa dovedeasca acest lucru.

Profesorul Liviu Oncescu a fost prezentat procurorilor de la Parchetul de pe linga Tribunalul Arges cu propunere de retinere.

Procurorul a considerat insa ca directorul scolii nr.10 din Pitesti poate fi cercetat in libertate si nu a emis ordonanta de retinere pe numele acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.