Autoturismul, un Opel Vectra inmatriculat in Spania, era condus de un tanar de 24 de ani, care era insotit de alti doi prieteni. Martorii spun ca soferul circula cu viteza exagerat de mare si in localitatea Clucereasa a intrat intr-o depasire periculoasa.

Nu a mai avut timp sa se replieze pe banda lui de mers si a intrat in autobuzul Uzinei Dacia. Impactul a fost extrem de dur.

Opelul s-a rasturnat pe sosea, dupa care s-a oprit intr-un stalp din beton. Autobuzul a ajuns intr-un sant, dar, din fericire, a ramas pe roti si nici unul dintre cei 30 de muncitori nu a fost ranit iesiti din schimb. Soferul autoturismului si-a pierdut viata pe loc, iar tanarul care statea pe scaunul din dreapta a ajuns in coma profunda la Spitalul Judetean Arges.

Dispeceratul 112 a trimis la locul accidentului trei echipaje ale ambulantei, iar detasamentul de descarcerare de la ISU Arges a trebuit sa elibereze din masina facuta praf trupul soferului. Politistii argeseni au deschis o ancheta pentru a stabili cu precizie cauzele producerii evenimentului si sunt de parere ca tragedia a avut loc pe fondul vitezei si al neatentiei.