Melodia a fost interpretata de Aurelian Andreescu. Pe locul al doilea este Loredana Groza cu „Buna seara, iubite!” , iar pe trei Angela Similea cu piesa “Sa mori de dragoste ranita”. Topul cuprinde 80 dintre cele mai frumoase cantece romanesti difuzate la radioul public.
Piesa „Tu esti primavara mea”, compusa de Florin Bogardo si interpretata de Aurelian Andreescu, a fost desemnata ca fiind cea mai frumoasa piesa romaneasca din cei 80 de ani de radiodifuziune. „Scopul acestei initiative a fost acela de a prezenta muzica romaneasca”, a declarat Gabriela Scraba, initiatoarea proiectului.

Radio Romania Actualitati (RRA) a difuzat o selectie cu 560 de cantece alese de redactia muzicala. Topul a avut cate o editie in fiecare saptamana, incepand din luna iunie, si a fost conceput cu ocazia implinirii a 80 de ani de la prima transmisie radiofonica din Romania, realizata de Radio Romania.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.