Fundatia Freedom House si Edipresse As cu sprijinul Connex- partener fondator, GlaxoSmithKline, Rompetrol ARBOmedia si UniCredit Romania lanseaza a saptea editie a concursului anual destinat incurajarii si recompensarii tinerilor jurnalisti.

Concursul TANARUL JURNALIST AL ANULUI are 7 sectiuni: Cultura, Telecomunicatii, Social (piata muncii, probleme sociale etc), Sanatate (sistemul de sanatate, industria farmaceutica, campanii de informare pe diverse afectiuni, proiecte sociale), Economic / afaceri, Media / publicitate, Financiar / bancar.

Pentru fiecare sectiune in parte, va fi desemnat cel mai promitator tanar jurnalist care a publicat in cursul anului 2004 articole tratand subiecte din domeniile anuntate. Castigatorul fiecarei sectiuni primeste un premiu in valoare de 1000 Euro. La fiecare sectiune se vor acorda si doua mentiuni de 100 Euro.

Participantii trebuie sa aiba maxim 35 de ani. Pentru inscrierea la concurs, candidatii sunt rugati sa trimita: 3 articole (minim 1000 de cuvinte / articol) in original, 3 fotocopii ale fiecarui articol, si o prezentare succinta a experientei profesionale. Articolele trebuie sa fie la prima participare la un concurs de acest gen, iar selectia acestora va fi facuta de catre personalitati ale mass-media din Romania.

Trimiteti inscrierile la concurs pana la 23 mai (data postei), cu mentiunea: Pentru Concursul "Tanarul Jurnalist al Anului" (sectiunea) pe adresa FREEDOM HOUSE, B-dul Ferdinand nr. 125, et.1, ap.2, Bucuresti.

Pentru detalii, contactati Fundatia Freedom House, la telefoanele: 253 28 38, 0722 205 549, 0740 089 253 sau la adresele de e-mail: freedomhouse@freedomhouse.ro; marinescu@freedomhouse.ro. Persoana de contact este Malina Marinescu, Program officerTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.