Circulatia trenurilor ar putea fi oprita vineri timp de sase ore, incepand de la ora 7.00, dupa ce Executivul a refuzat sa dea banii alocati pentru investitii la CFR in anul 2008 , a declarat luni pentru NewsIn presedintele Federatiei Nationale Feroviare Miscare comercial, Gheorghe Popa

"Maine (marti-n.r) vom hotari in Comitetul Director daca vom inceta activitatea, insa in proportie de 99,99% pot spune ca aceasta este decizia noastra, pentru ca liderii din teritoriu vin cu mandatul de a intra in greva. Din cei 35.000 de angajati ai CFR, aproape 7000 vor intrerupe lucru, incepand cu ora 7 dimineata pana, posibil, ora 13. Este vorba despre toti angajatii din Miscare-Comercial (impiegati de miscare, conductori de tren, operatori si casieri)", a declarat Popa.

CFR-istii acuza lipsa investitiilor din sistemul feroviar si spun ca starea proasta a infrastructurii pune in pericol siguranta calatorilor.

Gheorghe Popa a tinut sa precizeze ca protestul nu vizeaza majorari salariale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.