Pescarul care se afla in stare grava dupa ce s-a rasturnat cu barca in mare, duminica, impreuna cu alte doua persoane, in zona statiunii Mamaia, a murit, luni, la spital, in urma unui stop cardio-respirator, transmite NewsIn
Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Constanta, dr. Florian Stoian, a declarat ca barbatul, in varsta de 72 de ani, era internat in sectia de terapie intensiva-cardiologie si a decedat in urma unui stop cardio-respirator. El a fost adus, duminica, la spital, de un echipaj SMURD. Barbatul suferise un stop cardio-respirator cand a fost coborat de pe salupa de interventie a politiei de frontiera, dar fusese resuscitat de echipajul SMURD.

Trei pescari s-au rasturnat cu barca in largul marii, duminica, in zona statiunii Mamaia. Doi dintre ei au fost salvati de barcile pescaresti aflate in zona, iar al treilea, aflat in stare mai grava, a fost recuperat de o nava de interventie a Politiei de frontiera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.