Vrei nu vrei, asculti nu asculti, tot cetateanul de rand trebuie sa plateasca o taxa Radio-TV, care vine o data la trei luni, cu factura de la energia electrica.
Taxa obligatorie pentru serviciul public de radio si televiziune este aberanta si deoarece se impune pentru un serviciu care, pentru multi, nu se presteaza, este neconstitutionala. Insa, cu exceptia celor care platesc pentru ceva ce nu consuma, acest lucru nu conteaza. Legea te obliga sa o platesti. Exista insa cel putin doua modalitati prin care orice roman poate face economii, renuntand la a o mai plati.

Chiar daca multi romani nu mai asculta de mult posturile de radio ale Radiodifuziunii Romane, acestia continua sa plateasca o taxa aberanta doar pentru ca au un aparat radio, telefon mobil sau sau orice alte aparate de receptare a programelor radio, precum si abonamentele la cablu TV. Exista totusi doua metode prin care puteti evita sa platiti ceva ce nu consumati.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.