Actiunile de protest din invatamant, sanatate si administratie publica au inceput sa prinda contur. De la inceputul acestei luni pana la finele ei, cuvantul de ordine va fi greva, iar calendarul protestelor este foarte bine pus la punct.
In cazul in care toate sindicatatele isi vor tine promisiunile, la sfarsitul lunii noimbrie peste jumatate de milion de oameni isi vor intrerupe lucrul.

Primii care vor declansa greva de avertisment, pe data de 3 noiembrie, vor fi profesorii de la Federatia Spiru Haret. Acestia sunt urmati, pe 10 noiembrie de cadrele didactice de la Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, de la Alma Mater si de la Federatia Educatiei Nationale.

Data de 14 noiembrie este marcata in calendarul protestelor de greva de avertisment a angajatilor din Sanatate, greva care este precedata, pe 11 noiembrie de un miting de 3 ore.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.