O eleva de clasa a VIII-a dintr-o comuna constanteana a ajuns la spital dupa ce o colega de scoala a lovit-o cu capul de perete si de catedra pana cand a lesinat, transmite NewsIn.

Elevele invata la scoala de arte si meserii din localitatea Independenta. Potrivit colegilor, incidentul s-a petrecut vineri, imediat dupa ce s-a terminat pauza, cand eleva de clasa a VIII-a care era de serviciu a rugat-o pe o fata de clasa a VII-a sa intre in clasa, dar aceasta a refuzat. Eleva care era de serviciu sustine ca si-a impins colega inspre clasa, iar aceasta, enervata, ar fi lovit-o cu usa in cap si apoi a lovit-o cu capul de perete si de o catedra pana cand a lesinat.

Ceilalti colegi au chemat in ajutor un cadru didactic si au incercat sa o ajute pe eleva sa isi revina stropind-o cu apa. Fata a fost dusa la dispensar si ulterior transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale. Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Florian Stoian, a declarat ca eleva a fost investigata neurologic si i-a fost facuta o tomografie, care nu a relevat modificari la nivelul creierului. Dupa ce i-a fost prescrisa o reteta, eleva a fost externata.

Politistii din Independenta au precizat ca vor incepe o ancheta daca parintii elevei de clasa a VIII-a vor depune o plangere impotriva elevei de clasa a VII-a.

Pe de alta parte, conducerea scolii se va intruni, luni, in consiliul profesoral, pentru a lua masuri in acest caz. Directorul scolii, Monica Dragalina, spune ca eleva ar putea primi mustrare scrisa, exmatriculare pe cinci zile sau scaderea notei la purtare, decizie care va fi luata in consiliul profesorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.